Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

A fogpótlás legkorszerűbb lehetőségei

Posted on October 24 2012

A fogpótlás legkorszerűbb lehetőségei

Légy üdvözölve a blogomon, Kedves Látogató! Az első bejegyzésemben a különböző fogpótlási eljárásokról olvashatsz majd, mivel ez foglalkoztat a leginkább az elmúlt napokban. Ugyanis valamit ki kell találnom, hiszen ki kellett húzni egy fogamat. A seb már begyógyult, de egy szélesebbre húzódó mosolynál bizony fenn áll az esélye annak a kellemetlen szotuációnak, hogy elővillan a fogsoromban tátongó lyuk. Ami pedig valljuk be, nem éppen az attraktív megjelenés egyik velejárója, sőt, mondhatnánk egyenesen visszataszító.

Szerencsére ma már nem muszáj feltétlenül elvesztett fogaink nélkül leélnünk hátralévő életünket; a fogpótlás területén ugyanis jelentos technológiai változások mentek végbe az elmúlt évtizedekben. Sokat fejlődött a beavatkozások precizitása és összetettsége is, valamint az alkalmazott anyagok területén is jelentős fejlődés ment végbe. A manapság készült fogpótlások zöme 5 évnél is tovább tart, egyes korszerű megoldások, mint például a fogbeültetés akár 40 éves várható időtartammal is rendelkezhetnek.

A fogpótlás Budapest környékén is egyre nagyobb népeszerűségnek örvend, köszönhetően valószínűleg az egyre nagyobb számban tömegesen idelátogató külföldi turistáknak. Igen, turistákat mondtam, ugyanis az elmúlt évtized óta már nem ismeretlen Magyarországon a fogászati turizmus kifejezés, az idelátogató külföldi páciensek száma ugyanis idegenforgalmi szempontból is rendkívül jelentős.

Nyugat-Európában és a tengerentúlon ugyanis annyira drágák ezek az esztétikai fogászati kezelések, hogy a korszerű fogpótlás kezeléseket csak a nagyon gazdag emberek engedhetikmeg maguknak. Még úgy is megéri nekik iderepülni, hogy az itt tartózkodás idejére egyéb idegenforgalmi szolgáltatásokért is fizetniük kell, hiszen a kezelés ára így is töredéke az otthoni árakénak.

Comment on this post